Team wedstrijden - Jeugd


Jeugd clubcompetitie Gelderland 2011-2012

Verslagen

Verslag ronde 1 tot en met ronde 3, groep A

Spannende strijd in Lunteren

In Lunteren is vrijdagavond 7 oktober 2011 begonnen met de jeugdcompetitie van Gelderland. Er deden zes viertallen mee en er werden drie rondes gespeeld. WSDV-1 begon met een opvallende 7-1 overwinning op de titelverdediger DEZ-1 uit Culemborg. Het Lunterse onder onsje tussen het eerste en tweede viertal eindigde in 4-4. DCE-1 Ederveen kwam ook goed uit de startblokken door met 8-0 te winnen van DEZ-2 uit Culemborg. In de tweede ronde een 8-0 overwinning van DES-1 op DEZ-2. DCE-1 boekt een mooie zege op WSDV-1 (7-1). DES-2 speelt in een gelijkopgaande wedstrijd 4-4 tegen DEZ-1. In de derde ronde lijdt de koploper DCE-1 een ruime 1-7 nederlaag tegen DES-1. DES-2 wint met 6-2 van WSDV-1. De wedstrijd tussen DEZ-1 en DEZ-2 eindigt in een 6-2 overwinning voor het eerste viertal.

Verslag ronde 1 tot en met ronde 3, groep B

De Gelderse jeugdcompetitie is weer begonnen!

Met twaalf teams is de Gelderse jeugdcompetitie weer van start gegaan. Gelderland is daarbij verdeeld in twee regio’s en wel West en Oost. In beide regio’s nemen zes teams deel. De competitie is bedoeld voor welpen en pupillen, maar ook ‘beginnende’ oudere jeugdleden mogen deelnemen. Jeugdleden die al in de seniorencompetitie voor hun club uitkomen worden voor deze competitie uitgesloten. Na drie wedstrijdavonden wordt op 10 februari 2012 te Huissen de slotronde gespeeld, waarbij de jeugdteams van beide regio’s elkaar ontmoeten en waar zal worden uitgemaakt welk team zich Kampioen mag noemen van Gelderland.

Een van de twee groepen speelde afgelopen vrijdag zijn eerste competitieavond in Doetinchem. Er werden deze avonden drie rondes gespeeld. Opvallend was het aantal 4-4 uitslagen dat aangeeft dat het nog alle kanten op kan gaan in de resterende rondes. Het waren echter BDV-1 Brummen en DCH-1 Heteren die de beste start kenden. Met 5 wedstrijdpunten staan ze een punt voor op DEZ-1 Laren.

De volledige stand in deze groep:
PlTeamPlaatsnaamPtSB
1BDV-1Brummen518
2DCH-1Heteren515
3DEZ-1Laren414
4DUO-1Doetinchem28
5DVVBI-2Huissen19
6DVVBI-1Huissen18


Een 100% score werd behaald er door Tom van DEZ-1 Laren, Sven van BDV-1 Brummen en Ramses van DUO-1 Doetinchem.

Verslag ronde 4 tot en met ronde 6, groep A

Het was een spannende wedstrijdavond. De teams streden voor wat ze waard waren. Er werd redelijk veel tijdgebruikt.
Om het spannend te houden verloor DES-1 verrassend van DES-2.

Verslag ronde 7 tot en met ronde 9, groep A

Afgelopen vrijdagavond werd in Culemborg de derde avond van de gelderse jeugdcompetitie gehouden. Het werd net als de eerste twee avonden weer een spannend gebeuren. De grote winnaars van de avond waren DCE-1 en DES-2. Beide teams behaalden vijf punten uit 3 wedstrijden. De overwinning van D.C.E. 1 in de achtste ronde op DES-1 was opvallend te noemen. Het tweede viertal van DES speelde gelijk tegen DEZ-1 en won ruim van WSDV-1 en DEZ-2. Door deze uitslagen hebben nog drie viertallen kans op de twee finale plaatsen.

Foto's


/


Standen en uitslagen in Toernooibase